Sean Moroney
2nd Mån svart bälteTae Kwon Do

Min namnet finnas Sean Moroney, och jag har finnas göra krigiska konster som är 'På/av' för de mest sena 14 åren. Hos 18 jag började med fri stilKarate i Irland, var som jag finnas att studera. Jag åstadkom ett brunt bälte i denna innan jag flyttade in i den vilkna Tae Kwon Do mig förenade, därför att den finnas mer mycket inrutat, disciplint, med mer bra sparka tekniker.

I 1995 jag åstadkom min det 2nd måna svart bältet innan jag flyttade som var transocean till Middle East för anställningskäl. Medansen som utbildar där min, finnas stannat förfallet till några seriösa idrottskador och bristen av tillgängliga faciliteter.

På min återkomst till UKEN i 1998 jag finnas angeläget till fortgår med min att utbilda men ville inte återkomst till Tae Kwon Do såsom mig ville försöker något som var olik och, expanderar på min kunskap.

Efter övervägande av olika krigiska konster jag började att utbilda med SOMA i november 1998.

Även om klassen finnas inte att kräva fysiskt, offensiven och defensiven flyttar vilket finnas lärat, finnas mer mycket tekniskt, mycket kompetent och skade finnas mycket användbart i en realistisk situation.

Denna stil finnas färdigt olikt till någon föregående träning som jag har gjort, och jag känner att den vilja fattar år av att utbilda till blivit effektiv.

Den finnas syfte till åstadkommer nu min en hög - nivån inom denna anslutning såsom jag tror denna stil av försvarvilja bereder mig som är mer bra för farorna av en reell livsituation.

Jag skade dessutom förhoppning att kombinationen av SOMA och Tae Kwon Do skade görar mig ett mer bra
allround krigisk konstnär.

11 juni 1999

[Baksida]