Pritesh Patel
1st Månt svart bälte i Shotokan

Min namnet finnas Pritesh Patel; Jag finnas ett 1st månt svart bälte i Shotokan.

Ursprungligen alltifrån Leicester jag började att göra Karate hos åldern av 11 och har tyckte om idrottsgrenmäktan. Över åren den har byggd upp fysisk lämplighet och som lärar mig själven - disciplin.

Jag har finnas göra Shotokan Karate för 8 år.

Ha det åstadkom min svart bältet jag har finnas vilja fattar upp en annan krigisk konst - men ingenting det fångade min ögat.

Jag flyttade alltifrån Leicester till tillfaller universiteten i Oxford; detta betydde att jag attr kunde inte tåget långt i Shotokan, men, den gav mig som möjligheten till finner den en annan krigiska konstskolan - eventuellt!

Jag hörde om ”SOMA - skolan av krigiska konster och hur den finnas baserat på mycket realistiska situationer.

Gick så utefter och betraktade en period - teknikerna finnas mycket olikt och realistiskt, till vad jag hade gjort och andra krigiska konstskolor mig hade besökt!

Skolan av krigiska konster föreföll en excellent startpunkt såsom den införlivar flera olika stilar av krigiska konster som lärades vid svart bälten för den andra höga årskursen, som finnas i sin tur lärat vid lärare inom den samma perioden.

I tiden jag har finnas med SOMA som jag har tyckte om den grundligt; den har redan görade mig medvetet av oerhört realistiska angrepp och försvar i reella livsituationer som jag hade inte sett framför.

[Baksida]