Peter dandy
1st Månt svart bälte E.C.K.A
(Anslutning för engelskakontaktKarate)
Boxning- och thailändareboxningträning

Väl till börja med mig började att utbilda i karate med E.C.K.A några tretton år sedan; I gjuter deras mer flera för system som passas till mig och att finnas de stammen alltifrån Shotokan men har flyttade deras egna väg i ordalag av att lära och stil.

Skälet som jag fattade karate, finnas upp på grund av att vilja imiterar inte Bruce Lee (väl inte bara), men en vän av minan anropade Adam Satter inspirerade egentligen mig.

Hos skolan han finnas en bit av en försagd typ och inte mycket säkert, men nu lirka honom några fyra år efter skola han finnas ett ändrat man i stånt till gör imponeras kickar på matlagningtidmätare (i ett snabbt matkök), med sådan styrning och hastighet som jag blev så intresserad att jag gick följa måndag till platsen som han utbildade och inregistreraa.

Att finnas den - mig, finnas hakat och att utbilda hos första en gång en vecka.

Efter tre månader av som utbildar jag trädde in min första konkurrens till amusementen av min instruktörn som berättade mig att studenter väntar normalt ett år eller så.

”Jag gick, mig sågar, mig gjorde inte så mycket erövrar”, men jag segrade en trofé!

Träning gick alltifrån, när en vecka till två gånger, alltså fem tider per veckan som försöker alltid till, lärar något som är ny, plågan som mest mycket instruktörer till dem beviljade mig till tåget med dem, om ens de finnas mer hög årskurser.

I gjuter mig lärade alltid något som är ny eller en olik väg av att göra en teknik och att träda in mer mycket konkurrensar kring England och ens till Tysklandet och Holland med någon framgång, hela tiden som tycker om inte justt segra men den delade kunskapen och verkligheten av att ansöka tekniker.

Detta allat som händas i Birmingham.

Jag flyttade till Oxford och att se lång och hård för en konst, som skade inte för spegeln konst min, men fattar mig i en ny inriktning och öppnar igen sinne till andra vägar av att lära, utan att tvinga mig till, glömmer min vad jag har lärade.

I min sökning jag sågar diverse konster och stilar, men S.O.M.A finnas etta som jag kännas ritat till vid dess förflyttning, och hastighet till lärar en enkel teknik som, den vilkna burken finnas ansökt lätt och så effektivt!

Denna skola gav mig en ny inblick in i krigiska konster, mycket mig hade varav inte ansett.

Denna skolatanke och vision har gett mig ett avlägset mer bred spann av tekniker, och siktar och en reell öga-konservöppnare in i djupen av krigiska konster och nu jag kännas en mer mycket rundad praktiserande.

”En klass” finnas påhittat av diverse svart bälten alltifrån olika krigiska konstdiscipliner och studenter hos olika nivåer; allat blanda i med scenarion och tekniker anförde vid lärare och grundaren av skolan av krigisk konst– SOMA.

Vi som är allaa, absorberar inte just ettaidé, men flera siktar till ger en realistisk ansökan av dem får hur finnas använt i den reella världen att nöden uppkommer.

Juli 2003

[Baksida]