Till, vem den får bekymmer:

Min namnet finnas Michael Radford. Jag finnas en notarie i Trauma och ortopedisk läkarmottagning hos det John Radcliffe sjukhuset.

Jag har finnas att delta i skolan av krigiska konster (SOMA) som springas vid Dr. Digét för över 3 månader. Initialt jag avsåg till försöker en krigisk konst som var just för att göra ”något som var olik”, såsom mig, finnas uttråkat med den andra idrotten som jag finnas att göra. Jag försökte en omväxling av alternativ innan jag försökte SOMA vid rekommendation, och jag väljar ovan klasserna finnas inte bara dem kul, men det mest mycket realistiskt i jag försvar som jag hade sett.

Jag finnas bekymrat att, även om jag finnas passformen, jag finnas visst inte böjligt och att jag skade inte, framför det obligatoriska språnget av 10 fot in i luften med den dubbla baksidasaltomortalen som framför en motpartförsvarslös hos 20 yard!

Jag behöver inte för att ha bekymrat. Klasserna finnas allat som föras utefter ”vad, om” scenarion E.G., vad, om någon griper dig alltifrån bakom, eller när dig finnas att sitta ner, försöker till stansmaskin dig i ansiktet, Etc.

Den finnas härför skäl, honom berättade mig att han finnas kontakta sjukhus, att jag tror att Dr. Digét skade finnas en excellent handledare av mycket relevant jag försvartekniker för sjukhuspersonalanställda.

Jag har arbetat i NHSEN för 9 år nu och, även om jag har inte finnas ”tungt” assaulted, eller anfallit såsom några av min mer mycket olyckliga kollegor, jag har finnas mycket slut till, och allat anfalla ut på mer flera än ettatillfälle - och det finnas mycket frightening.

Den finnas ett mycket ledset faktum som de av oss anställde i framkant som, skarpa service finnas hos den sådan risken. Den skade finnas farligt och osann för mig till säjeren som i ett sådan kort tidförlopp, i att att förbinda sig denna blankett av att utbilda, det mig kännas nu dugligt till motståndaren för handtag någon. Emellertid ”, om” ett angrepp finnas lanserat inom ramen av teknikerna som jag har så avlägset att finnas lärat.

Jag får gör väl något i en begränsad väg, tills hjälp kommer. Jag kännas, att, om konfrontation finnas absolut oundvikligt den realistiska miljön i vilket han utbildar oss, vilja finnas oerhört användbart känna dessa basala tekniker till hjälp till styrning en angripare med minimat av risk till själv och min kollegor.

Jag avslutar därför med en oreserverad rekommendation som du anser att ge Dr. Digét, möjligheten till diskuterar och visar eventuellt dig att några av den självförsvarteknikerna/kompetensen som studeras över 30 år, dessa han har lärat till den speciala förgreningpolisen och ”de gröna studenterna liksom själv och kollegorna i en sjukhusinställning.

Ers troget,
Undertecknat vid Michael Radford FRCS

[Baksida]