Jer Jang
JangJa Tao Kung fu
Nidan (2nd måna svart bälte) Chuugokudenrai Wadu-Ryu
Nationell taiwanesisk full ligamästare 2000-2001
Nationell taiwanesisk full ligamästare 2003-2004

Jag började att utbilda när mig finnas 5 gammala år, lärat vid min daden, även om jag ville aldrig egentligen tåget, mycket för I som föredrogs till vaktserier!

Den allat ändrat på ettadag. Jag finnas infört till en familjvän, som medförde en film vid en främmande krigisk konstnär, denna krigiska konstnär hette Li Lian Jie eller Jet Li.

Hos tiden jag hade mycket litet intresse, i att betrakta denna Jet Li, mig, finnas mer mycket intresserat, i att betrakta några mer mycket transformatorer (som dubbades i det mer lilla kinesiska nr!).

Familjvännen poppade i Jet Lifilmen, och för det nästa 90 protokollet jag finnas captivated. Betrakta genast efter den film I kännas en betydelse av förundran, mig ville gör att Jet Li! Jag behövde till finner en kung fulärare!! Jag ville lärar kung fu!!

Jag hade nridén att vad jag hade den finnas inlärningen finnas en krigisk konst, till mig, den föreföll gillar trubbiga vägar till fabrikatet som jag tröttade, alltifrån framåt för den tid, mig utövade med ”den Wulin” andan.

När jag förenade SOMA, den finnas nästan, om jag finnas att betrakta att den mycket första Jet Li filmar igen. Stämningen finnas mycket vänligt, jag kännas välkomsthälsning genast, och undervisningen finnas utanför förebråelse.

De lärade teknikerna har reella praktiska användningar, och varje metod finnas lärat i en sådan väg att både nybörjare och experter lutar och förstår subtletiesna. Jag har tyckte om varje kurs, och jag kännas privileged till utbildar med en sådan skola.

Tacka dig lärare


[Baksida]