Gareth Mundy
Kiai Yamabushi Ryu
Sho Dan Ho (årskurs) 1st måna svart bälte

Detta består av tre japanska krigarekonster: Skuggakrigare, bondekrigare och samurajkrigare.

Utbilda för 5 år med Dr. Adam Vile, 5th grad för lärare.

Jag förenade S.O.M.A. (skolan av krigiska konster), två år sedan - få ner såsom och när jag kan förfallet till arbete.

I gjuter den Eddy, lärare, ideal om krigiska konster till finnas mycket öppet, kunnigt; han görar alla välkomsthälsningen - nrämne vad din föregående erfarenhet eller årskurs.

Teknikerna och de visade kämpasystemmarna, I som finnas till, finnas av det samma gemensamma betydelsesätt.

Medansen som har aldrig finnas förlagt i en situation i vilket jag, fick finnas fordrat till användning dessa nya tekniker till mig, finnas där nrtvivel i min sinne, dem skar finnas otroligt effektfullt.

Jag har att delta i andra skolor av krigiska konster genom hela åren, träning, i en försöka till repertoiren för byggande som min förbättrar således, genom min att förstå.

Emellertid jag har gjuter teknikerna som finnas visat hos SOMA till finnas etta av det mest mycket effektfullt;

Den finnas dessutom ett nöje, såsom en utomstående, till finnas välkomnat in i klubban med öppen famn, vid de allaa studenterna och andra svart bälten, som att delta i, dessutom alltifrån andra stilar - arbeta ihop till lära mer mycket om krigiska konster.

Jag har gjuter dessa särskilda ”San Sao”, och ”Chi-Na” som kämpar olika tekniker och stilar någon jag har erfaret eller som ser framför, ganska eventuellt förfallet till deras kinesiska uppkomst.

Gareth

Februari 2000

[Baksida]