Catherine Fewtrell
Orange skärp i Wutan stil/undervisningar


Jag har finnas studera kung fu, (Wutan), för 7 år, denna stil lärar, bland den andra sakkranen, Wing Chun och bedjamantisen.

Även om jag började med Tai Chi, jag önskade något mer mycket fysiskt, och den händde så att min lärare finnas en lärare i den kinesiska Wutan skolan.

Jag finnas hakat!

Den finnas bara saken, som har jämt och samt förvarat min intresse genom hela min liv, det finnas, krigiska konster

Jag började initialt krigiska konster, därför att jag behövde ett utsidaintresse i väg från puben i vilket mig arbetade, och till ge mig mer flera fokus, tålamod, och justt såsom viktigt, förvara mig i väg från alkohol - vilket I alltjämt att gilla!

Omkring ett år, sedan som jag hörde om skolan av krigiska konster hos den Oxford Brookes universiteten - och jag tänkte mig skade undersöker såsom denna finnas en Kung fuskola.

SOMA finnas en mycket praktisk kombination av stilarna, som jag har finnas träning i, skillnaden som finnas, den finnas inte lärat traditionellt, såsom mig finnas lärat att finnas, den fokusar på de diverse ansökningarna som ritas alltifrån dessa stilar som lärare, som har, hade 35 år erfarenhet, i att lära och att lära i mycket realistiskt ”vad, om?”, situationer.

Den finnas en skola som bjuder frågor och scenarion med en särskild betoning på där att finnas ”den sådan saken för nr såsom en ultimat krigisk konst”.

Detta avspeglar i vägen de olika angreppen, och försvarsituationer finnas skapt, heller vid förslag vid lärare eller omvänt alltifrån oss, studenterna.

Några av dessa ”studenter inbegriper svart bälten för den flera höga årskursen i annat finnas för stilar som läras vid lärare och, görar dessa scenarion som mer mycket intressera såsom dem finnas baserat på deras särskilda kunskap och erfarenhet.

Jag gillar SOMA, därför att den kompletterar kung fu som jag har lärade redan, och finnas att fortgå till lärar alltifrån Wutan.

Den ger mig alla ovan OCH adderat till denna en oerhörd vänlig stämning som görar att studera/som lärar inom denna skola ett absolut nöje - en stämning som delas vid oss som är allaa.

Tacka dig Eddy

Catherine

[Baksida]