… Baksida

Hos den Oxford Brookes universiteten i deras 12th år skolan av krigiska konster (SOMA), delen av Oxford det krigiska konstinstitutet har finnas flera olika stilar för undervisning (om denna finnas det rätt ordet), av krigiska konster inom den samma utbilda perioden.

Finnas hur detta som är ev?

De välkomnar studenter av andra krigiska konststilar till tåget och förmedlar kunskapen av deras ”stil” till de andra studenterna.

Skolan har flera nykomlingar, som har aldrig andra utstuderade krigiska konster, än betrakta David Carradine i serien ”Kung-Fu” på televisionen, och/eller Bruce Lee filmar hos bion!

Skolan har finnas i stånt till ”rekryterar”, (och de finnas alltjämt att odla), svart bälte som 35 rangordnar sensei, saban och instruktörer som täcker diverse stilar som inbegriper Aki Jitsu (den 5th årskursen), Tae Kwon Do (den 5th årskursen), fri stilKarate (den 3rd årskursen), Kendo (den 2nd årskursen), Shinto-Rye (den 2nd årskursen), Lau Gar (den 2nd årskursen), Judo (den 2nd årskursen), Shotokan Karate (den 2nd årskursen), Aikido (den 2nd årskursen), Ninja-Kungfu (den 1st årskursen), Wado Ryu (den 2nd årskursen) och Ninjitsu (den 1st årskursen); dessa finnas justt några av ”lärarna” hos skolan.

Inte glömma lärare, som göt skolan av krigiska konster.

Han har spent över 35 år som involveras i kinesiska krigiska konster, med flera år i mainlandporslin, Shanghai, Tsing-Tao, Ching-Win-Tao, Hongkong och UKEN i den 1960 manar som specifikt lärar mantisen, Wing Chun, den vita kranen och dragonen.

Han har kämpat yrke i ringen, såsom den heter nu, ”skjuter att kämpa” och har lärade den speciala förgreningpolisen och springer flera krigiska konstskolor i London.

Han finnas tillsatt vid Oxford Brookes som universiteten i 1994 till blir deras gammalare krigiska konster träna och Chiefinstruktörn - kinesisk igenkännande som finnas, Sifu (lärare) det svart skärp.

Den finnas dessutom hans åsikt som några krigiska konstnärer med mer mindre år av erfarenhet än honom har mycket hade, anropar sig ”mästare”. Den finnas emellertid, läraresikten som denna ”titel” att finnas inte den gav själven, men kommer alltifrån studenterna såsom en dubbning till deras lärare.

Filosofin av skolan finnas baserat på ”öppen stil - det öppna sinnet” onusen av den utbilda finnas ”ansökan” i såsom nära realistiska situationer såsom finnas ev; anfallit oskyldigt finnas för party eller att försvara ett slumpmässigt angrepp attr kunde finnas att sitta ner och att ligga ner och att stå hos en hållplats och att walking ut ur en nightclub som sitter hos en stång, en Etc.

Lärare som vilja börjar med ”den kinesiska” vägen av angrepp eller försvar, honom, skar alltså begäranetta av de svart bältena i uppslutning, som finnas till största delen fulla europeiska eller lokala mästare för kontakten, till påvisar hur dem, i deras stil, skade angrepp och försvarar i en sådan situation.

Denna miljö finnas till ser INTE den vilkna stilburken att banka en annan, den finnas färdigt motsatsen av ett sådan uttalande; det fundamentala extraktet som finnas, att det finnas till showstudenter, nrämne hos vilken nivå, varianterna, som kan, finnas använt i en sådan flyktig miljö.

Alltifrån dagetta lärare har satt ut inte till svängen skolan in i en specifik stil, huruvida den finnas kines eller annars; den finnas en plats till lärar om krigiska konster, fritt, och öppet, var frågor och förhoppningsvis svar, burk finnas erhållande.

Träningen, finnas huvudsakligen den fulla kontakten alltifrån dagetta.

DU SKAR FINNAS INTE LÄRADE EN REN KRIGISK KONST såsom en student skade finnas i en tillägnad stil.

Skolan har investerat tungt i underlägg, moderna vapen (som är traditionella och), träattrapp, frapperande vadderingar som sparkar/järnhanden etc. Etc.

Vi utbildar på onsdag (8.30. till 10.30 P.M.) hos centeret för Oxford Brookes universitetidrottsgrenar.

Omvänt ”vända upp”, betrakta eller utbilda med oss!

behaga kontakten vår webbplats eller email direkt för tilläggsuppgift: sifu@sansao.org.