Den har bara finnas i de sist 100 åren eller så, skolor för den krigiska konst, har införlivad ”färgade” bältetentasystemmen.

** I tänker mig finnas korrekt, i att säga det i de tidiga dagarna av att utbilda, seniorityen av en student finnas bara kännt till hans lärare och de andra studenterna av den skola.

Huvud finnas för skälet, utmaningar alltifrån andra skolor och individer!

Utmaningar finnas ”arrangerade” vid lärarna sig själv till ser hur nyttan som deras stil finnas mot en annan stil. Den utvalda studenten finnas stolt till striden för hans eller henne skola - den finnas, nrämnet vad utfallet, en heder.

Stolthet finnas inte besparadt i sådan ”möten. Sträng skadning och den enstaka bröt gemensamma platsen för revbenvore, men inte död!

I porslin emellertid och det få finnas väl riktigt till andra jordar, en färdigt olik stil, och kultur skade sökanden ut ”den mest bäst skolan” och utmaningen som var alla inom, ens läraren! Du attr kunde vägrar inte, såsom skolanamnet finnas hos staken, och ville inga förlorar ansikte.

Dessa strider finnas avlägset mer mycket seriöst, aggressorsna finnas vanligt väl kunnig i andra krigiska konster och garvad kämpar, i mest mycket exempel dessa betydde strider och att bli lemlästade, disfigured eller avlivade.

Dessa så - anropade ”krigiska konstnärer görade en gyckel av doktrinerna och filosofin av den riktiga krigiska konstnärn, som skar vanligt finnas enkelt och försöker inte till nyttan för showen hur som, de finnas till imponerar andra!

Om de segrade, de skade fattar alltifrån den area allt som de önskade. Om de förlorade, de finnas vänstersida där, lemlästat, sårat eller dött, eller de skade lämnar mycket fort!

Med adventen av krigiskt finnas för konster som introducerades till det europeiskt, vi önskade något till showen som vi finnas att fortskrida och att ha finnas indoctrinated in i att erhålla ”att visa för certifikat som är hans, eller henne prowess.

Baserat på kunskap; inte på att utmana en annan i kamp! Det kom mer sen!!!

I de tidiga dagarna du finnas en novis, en elev, en student eller en lärare och behandlade såsom sådan.

”Noviser attr kunde finnas barn alltifrån stora familjer och oönskat, dessa familjer kännde att, om dessa barn av 5 och 6 år av åldervore accepterade in i krigisk konster en skola, de skade finnas brytt för, ens mer bra finnas en Shaolin tinning!

En annan traditionella krigiska konstskolor för skäl varför använde inte en visuell undersökningnorm, finnas mest flera den segmenterade skolavoren, varje finnas en separat skola.

Saker har ändrat av todayen och när att styra kroppar sprang organiserade skolor av den samma breda systemvärlden -.

Det japanska erfaret anropar oss, ”Europeansna av flera färger” som detta förföll till de diverse färgade bältena eller ”tentafärger vi hade knutet kring våra midjor och därmed att visa andra inom skolan och outsidersna vårt rangordna.

I den krigiska konstvärlden av todayen enligt ”stilen eller skolan” som du att delta i dig, få finner tentasystemmar bestå av 10 bälten + etiketter, (dessa föreställer att du finnas halvvägs emellan bälten). Vitt finnas accepterat såsom ”en nrårskurs” fram till och med det svart bältet, hos denna nivå du finnas accepterat såsom en mycket duglig krigisk konstnär i hans eller henne konst.

Hos denna nivå du får alltså lämnar och börjar din egna skola eller omvänt utbildar igen för dina diverse hög nivå tentor, 1 - 10 ”graden”!

Igen jag tror mig finnas rätt, i att säga, till det mest bäst av min kunskap, att majoriteten av ”moderna” kinesiska skolor har inte ”en bälte” tentasystem, dem utbildar i att jogga bottnar och ”en T-Shirt” med skolabadgen på den eventuellt. Några västra skolor som springas vid Kines och europeiska lärare, får har väl ett färgat bälte som graderar systemmen - såsom vi gör.

* Alltifrån den allaa forskningen som jag att förbinda sig alltifrån att se uppslagsböcker, och baserat på 35 år av personell erfarenhet i konsterna jag finnas oförmöget till, avskeda min antaganden på detta ämne.

Jag skade om välkomsthälsning korrekt” information någon ”på ämnet emellertid - tacka dig.

behaga postar mig hos sifu@sansao.org

[Baksida]