Vitt skärp

Grönt skärp

 

Vitt skärp

Först gradera vid studenten av SOMA finnas någon för det vita skärp.

Det finnas två delar till detta gradera:-

Delettan finnas fortlöpande - genom jämt och samt att visa artighet, insats och att sträva till finnas en uppmärksam student som finnas hjälpa andra.

Dessutom över en approximativ tidperiod av omkring 14 månader, inlärningen och att utöva vad finnas visat, så att han eller hon kan konstruerar en klass för flera som utbildar perioder för allaa nivåer av studenten, och svaret ifrågasätter, och ger eller visar exempel till studenterna.

Den andra delen finnas till testet studenten som blockerar tekniker; implementeringen av given satt av heller försvar eller anfallaansökningar.

Lika viktigt finnas dedikationen som visas vid den fordrade extra träningen, och förmågan till förblir komponerad under extremt tryck.

Denna del av gradera fattar omkring 120 protokoll under vilket den fullständiga skolan finnas gett möjligheten till ”angrepp” studenten enligt kriterierna som definieras vid den gammalare studenten.

ALLAA angrepp som kommas hos full kraft och hos nrtid, gör skyddande kläder för studentnötning den någon.

Den finnas görat mycket klart framför gradera att denna som graderar finnas mycket farligt, och till fröken en stansmaskin eller en kick får genomsnittligt finnas som ut knackas eller såras!

Undersökningar finnas inte obligatorisk och hindra inte utvecklingen av någon individen, om de avgör till fattar inte dem.

Men den hjälper för att beskåda utvecklingen av någon studenten som finnas säkert i deras förmågar.

I de 11 åren SOMA har finnas hos den Oxford Brookes universiteten, (det 12 året börjar i september 2005) 17 studenter, har väljat till går härför först gradera.

Av dessa bara 6 upp, tills 23 juni 2004 har, uppnå den!

Några som ut dras och alls avgöras mot den – utan förlusten av hedern eller ansikte. Andra finnas knackat ut såsom fortskridit gradera.

Med andra heller studenten sig själv slutade gradera, eller vår mästare slutade den, såsom honom sågar dem attr kunde pågår inte såsom den skade finnas avlägset alltför farligt för dem till så!

Andrew Griggs

(Mer ung broder)

På juni 23, 2004, SOMA hade den finnas först gradera för över 3 år. Efter 20 månader av att utbilda, Andrew vände mot studenterna av SOMA och att inbegripa Sean Moroney och Gareth Mundy i den först gradera sprang John Smith (vem finnas i sin tur att finnas som examinerades vid vår mästare!).

Över maträtten av den gradera Andrew påvisade SOMA som blockerar blankett och bryta-faller tekniker, en polblankett som vändas mot fyra studenter i ett uthållighettest och motstås över en timma av fulla kraftangrepp alltifrån skolan. Bilder av den gradera burken finnas sett här.

Baksida till toppenGrönt skärp

John Smith

(Mer gammal broder)

John har finnas med SOMA för över 6 år, och, ävensom attaining framgångsrikt av hans vita skärp efter 15 månader av att utbilda, John har blir dessutom den mest höga nivåstudenten hos SOMA. Du kan lyder hans intyg här. John har åstadkom hans bruna skärp och visar för en tid sedan jättelik dedikation till skolan.

Baksida till toppen