Shi Heng Xuan
de 2de 35ste Monnik van de Strijder van het Shaolin van de Generatie


De monniken van de Strijder van het Shaolin van hun Tempel in Vasteland China, hadden de „School van KrijgsKunsten“ waargenomen - SOMA, voordien, maar door wederzijds verzoek verklaarde dat onze Sifu en Stichter niet wenste, om worden geïnformeerd.

Nochtans, op Woensdag 20 Mei, 2004, werd SOMA opnieuw bezocht door de bovengenoemde Monnik van de Strijder van het Shaolin en door zijn persoonlijk verzoek, dat formeel aan onze Stichter en Sifu, Dr. Edward Digét moet worden voorgelegd.

Jer Jang werd verlaten om deze vergadering te coördineren - Jer is de officiële coördinatieambtenaar en de vertaler voor de Monniken van de Strijder van het Shaolin terwijl in Engeland.

Hij is ook de Taiwanese „Open Kampioen“ voor 2003 en 2004 en een „student“ van SOMA.

De giften werden geruild en de zitting van SOMA die hij werd toegewijd aan Shi Heng Xuan heeft bijgewoond.

Jer Jang vertelde onze Sifu dat Shi Heng Xuan, zeer tevreden was bij wat hij zag en dat de getoonde technieken met ware „Wu De Spirit“ werden aangetoond, zoals was het onderwijs van mening was (hoewel onze Sifu niet Chinees is).

Shi Heng Xuan becommentari rde ook dat, „traditioneel de titel van Sifu, slechts door 5 andere Meesters kan worden verleend, van wie zelfs als één Meester zou moeten niet akkoord gaan, dan die persoon zijn leraar niet zou bereiken, (Sifu) rangschikkend“!

„Nochtans kan de rang van Sifu, ook door om het even welk Shaolin, Wu Dan Master of een Meester Emei“ worden verleend.

Hij ging, met dat in mening verder, „ik kan zonder twijfel in mijn/onze mening, van de duidelijke kennis van uw Leraar van Chinese KrijgsKunsten/Etiket zeggen, de wetten van Wu De en het kaliber van zijn school, heeft hij mijn/onze erkenning dat hij een medeSifu (of Shifu in Mandarijn)“ is.

Zijn definitieve opmerking die is - „ik ben trots dat de Chinese KrijgsKunsten zo goed door hem – wordt vertegenwoordigd hij een goede ambassadeur“ maakt!

SOMA werd geëerd dat dergelijke commentaren door Shi Heng Xuan over onze Stichter en Sifu werden gemaakt die de School ook omvatten. Wij danken hem en Jer Jang voor het schikken van deze zeer unieke bezoeken.

[Achter]