Sid Abbey
1st Dan Zwarte Riem Judo 1991
Het Heftoestel van de Macht van de Kampioen van de wereld „op 3 Persen van de Bank“
(Nog het houden en ongeslagen, Britse verslag van de Pers van de Bank)

Zijnd de Hogere Beheerder, hoorde ik dat een andere KrijgsKunstacademie bij de Universiteit van Oxford moest beginnen Brookes, dacht ik het een ander type van de stijl van de „Karate“ zou zijn; Ik lette op voor verscheidene maanden en was „geschokt“ bij het realisme van de opleiding gebaseerd op wat had gedaan ik en gezien - het was niet visueel, zoals zeg, Tae Kwon, of Judo, was het en is „stiller“ hoewel „Volledig Contact“ van dag!

De sifu - (Leraar), benaderde me die me heeft zien lettend op de opleidingssessies en gevraagd of was ik geinteresseerd in krijgskunsten - ik zei misschien - denkend bij 57 was ik te oud! De sifu, kwam te weten ik 56 was, zodat voelde ik niet zo slecht.

Zo, besliste ik SOMA een poging in Oktober 1995 te geven, was dit een volledige verandering van mijn gebruikelijke het opheffen van het Judo en van het gewicht activiteiten. Ik kon spoedig omhoog met de andere Zwarte Riemen en de „jongere reeks“ op de opwarmingsoefeningen houden die zij hebben gedaan.

Ik vroeg dwaas over de „legendarische“ 1 duimstempel - werkelijk werkte het? - de ja bovengenoemde Sifu! Ik vroeg hem om het op me aan te tonen; zijnd steen 16+ ik niet het kon zien werkend. Dat was mijn eerste fout!

De sifu weigerde, aangezien hij niet houdt van pronkend met. Ik duurde voort en definitief akkoord ging hij, maar veranderde de levering, zeggend dat om me te slaan, - hij zette een beschermend vest op me - plaatste zijn vingers op mijn borst ophief de hiel van zijn hand en raken me te gevaarlijk was! Ik was vlak op mijn rug!!!

Ik nam SOMA op om me te geven toevoegde nadruk, aangezien het fysischer en geestelijk eisend dan gewicht opheffend is. Het heeft me wezenlijke flexibiliteit gegeven en dit heeft beurtelings mijn gewicht het opheffen verbeterd, tezelfdertijd gevend me een bredere rente in krijgsart.

Deze School is een oogopener aan me geweest, van de realistische „aanval/defensie“ getoonde techniek, de kwaliteit van verschillende zwarte riemen van andere stijlen die zijn toegetreden aangezien ik met de school ben geweest, en zijn filosofie, maakt de school zeer verschillend.

Ik heb a groot overeenkomst van de vriendschap van de andere studenten bereikt velen veel jonger zijn dan ik ben; Ik adviseer hoogst iedereen aan deze School en zal een actief deel blijven nemen.

Bovengenoemde testimonium is een direct exemplaar van origineel, die op elk ogenblik in „Tao van SOMA- boek van Zwarte Riemen“ kan worden gezien.

Sid Abbey - 5 Januari 2000

[Achter]