Sean Moroney
2de Dan Zwarte Riem Tae Kwon Do

Mijn naam is Sean Moroney en ik heb krijgskunsten aan en uit voor de laatste 14 jaar gedaan. Bij 18 begon ik met vrije stijlKarate in Ierland waar ik bestudeerde. Ik bereikte een bruine riem in dit alvorens zich te bewegen in tae-Kwon-doe diebij ik me omdat het meer gestructureerd was aansloot, gedisciplineerd, met beter het schoppen techniek.

In 1995 ik mijn 2de graad zwarte riem alvorens overzee aan het MiddenOosten om werkgelegenheidsredenen bereikte zich te bewegen. Terwijl daar mijn opleiding wegens sommige ernstige sportenverwondingen en gebrek aan beschikbaar faciliteiten werd gestopt.

Bij mijn terugkeer naar het UK in 1998 was ik bezorgd om met mijn opleiding verder te gaan maar wilde niet terugkeren tae-Kwon-doe aangezien ik verschillend iets wilde proberen en over mijn kennis uitweiden.

Na overweging van verschillende krijgskunsten die ik opleidend met SOMA in November 1998 ben begonnen.

Hoewel de klasse niet fysisch eisend is, zijn de aanvallende en verdedigingsbewegingen die worden onderwezen, technischer, zeer bekwaam en zouden zeer nuttig in een realistische situatie zijn.

Deze stijl is volledig verschillend van om het even welke vorige opleiding ik heeft gedaan, en ik weet dat het jaren van efficiënt opleiding zal vergen te worden.

Het is nu mijn doel om een hoog niveau binnen deze vereniging te bereiken aangezien ik geloof deze stijl van defensie me beter op de gevaren van een echte het levenssituatie zal voorbereiden.

Ik zou hopen ook dat tae-Kwon-doet de combinatie van SOMA en zou maken me beter
globale krijgskunstenaar.

Bovengenoemde Testimonium was ondertekend Sean Moroney, Februari 1999.

Bovengenoemde testimonium is een direct exemplaar van origineel, die op elk ogenblik in kan worden gezien „Tao van SOMA- boek van Zwarte Riemen“.

(Sifu) 11 Juni 1999

[Achter]