Pritesh Patel
de 1st Zwarte Riem van de Graad in Shotokan

Mijn naam is Pritesh Patel; Ik ben de Zwarte Riem van de a 1st Graad in Shotokan.

Oorspronkelijk van Leicester dat ik Karate op de leeftijd van 11 ben begonnen te doen en een genoten van de sport. In de loop van de jaren heeft het fysieke geschiktheid opgebouwd en zelf me - discipline onderwezen.

Ik heb Karate Shotokan 8 jaar gedaan.

Hebben bereiktd mijn Zwarte Riem heb ik een andere krijgskunst willen opnemen - maar niets ving mijn oog.

Ik bewoog me van Leicester om naar Universiteit in Oxford te gaan; dit betekende dat ik niet meer in Shotokan kon opleiden, maar het bood me de kans om een andere krijgskunstacademie te vinden - misschien!

Ik hoorde over „SOMA - de School van KrijgsKunsten“ en hoe het werd gebaseerd op zeer realistische situaties.

Ging zo en lette op een zitting - de technieken waren zeer verschillend en realistisch, aan wat had gedaan ik en andere KrijgsKunstacademies die ik had bezocht!

De school van KrijgsKunsten scheen een uitstekend uitgangspunt aangezien het vele verschillende stijlen van krijgskunsten opneemt die door andere hoge rang Zwarte Riemen worden onderwezen, die beurtelings door de Sifu worden onderwezen, (Leraar) binnen de zelfde zitting.

In de tijd ben ik met SOMA geweest ik van het grondig heb genoten; het heeft reeds me van uiterst realistische aanvallen en defensie in echte het levenssituaties bewust gemaakt geen die ik voordien had gezien.

Nota aan Lezer: Dit is een ware transcriptie van de tekst door de bovengenoemde „Student“. Origineel kan altijd in het Boek Tao van SOMA worden bekeken - Sifu Edward Digét PhD.

[Achter]