Nikolas Hill
1st Dan Zwarte Riem in Wado-Ryu

Ik begon mijn Karate op te leiden toen ik 16 om een verscheidenheid van redenen was. Ik was altijd gefascineerd door de krijgskunsten en gewild iets die voor zelf-defensie praktisch waren evenals wordt gedisciplineerd maar te leren pret leren en zou mijn geschiktheid, flexibiliteit en reacties verhogen.

Ik bekeek een aantal mogelijke krijgskunstenclubs alvorens de Britse club van de Karate van de Sporten van het Contact in mijn geboortestad van Loughborough te vinden, die door Jon Jepson (nu 5de Dan) in werking werd gesteld, de van wie instructie verder mijn enthousiasme en rente in krijgsart. verhoogde.

Na effectief een 2 ½ jaaronderbreking van regelmatige opleiding tussen 1995 en 1997 toe te schrijven aan een combinatie van rugletsels, andere sportieve verplichtingen, werk en reis die ik op regelmatige opleiding ben teruggekomen en bereikt mijn 1st Dan Zwarte Riem in Wado-Ryu April 1998.

Sindsdien heb ik ook in een verscheidenheid van andere krijgskunsten voor variërende hoeveelheden tijd opgeleid, omvattend Tae kwon, Geep Ju Jitsu en Lau, willend het repertoire en de breedte van mijn krijgskunstenvaardigheden en ervaring verhogen.

Ik ben zeer gelukkig geweest om clubs met zeer onbevangen instructeurs te vinden die ook een verscheidenheid van verschillende stijlen en ingestemde met alternatieve input van andere stijlen hebben opgeleid.

Ik ontdekte onlangs SOMA terwijl het zoeken van een plaats om met mijn opleiding verder te gaan van Ju Jitsu na zich het bewegen in het gebied voor mijn baan. Ik ben reeds indruk gemaakt op door geopend gelet op en van uitstekende kwaliteit van instructie bij de club, die de meest unieke en praktische krijgskunstenclub is die ik heb gezien. Ik voel zeer gelukkig een uitstekende plaats opnieuw om gevonden te hebben om mijn vaardigheden in de krijgskunsten te verbeteren en te verbreden en te bedoelen met hen op regelmatig een basis op te leiden aangezien mijn andere verplichtingen toestaan.

Nikolas Hill eenentwintigste Oktober 1999

[Achter]