Jer Jang
JangJa Tao KungFu
Nidan (2de Dan Zwarte Riem) Chuugokudenrai Wadu-Ryu
De nationale Taiwanese Volledige Kampioen 00-01 van de Liga
De nationale Taiwanese Volledige Kampioen 03-04 van de Liga

Ik begon op te leiden toen ik 5 jaar oud was, onderwezen door mijn papa, hoewel ik nooit werkelijk wilde opleiden, I veel aangewezen op beeldverhalen te letten!

Het allen veranderd op één dag. Ik werd geïntroduceerdr aan een familievriend die langs een film door een onbekende krijgskunstenaar bracht, werd deze krijgskunstenaar genoemd Li Lian Jie, of Jet lLi.

Tegelijkertijd, had ik zeer weinig rente in het letten van op deze StraalLi, was ik meer geinteresseerd in het letten van op wat meer Transformatoren (die in Chinees geen minder worden gesynchroniseerd!).

De familievriend die in Straal film van Li en voor de volgende 90 minuten wordt geknald werd ik gefascineerd. Onmiddellijk na het letten op dat film ik een betekenis van nieuwsgierig voelde, wilde ik kunnen doen dat StraalLi! Ik moest een kungfuleraar vinden!! Ik wilde kungfu leren!!

Ik had geen idee dat had geleerd was wat ik een krijgskunst, aan me, het als stompe manieren scheen om me vermoeid te maken, vanaf toen verder, praktizeerde ik met geest „Wulin“.

Toen ik me bij SOMA aansloot, was het bijna als ik op die allereerste Straalfilm van Li opnieuw lette. De atmosfeer was zeer vriendschappelijk, voelde ik onmiddellijk welkom en het onderwijs is voorbij afkeuren.

De onderwezen technieken hebben echt praktisch gebruik en elke methode wordt onderwezen zodanig dat zowel de beginners als de deskundigen leunen en de subtiliteit begrijpen. Ik heb van elke les genoten en ik voel bevoorrecht met zulk een school kunnen opleiden.

Dank u Sifu


[Achter]