Gareth Mundy
Kiai Yamabushi Ryu
Sho Dan Ho (rang) 1st Dan Black Belt

Dit bestaat uit drie Japanse Kunsten van de Strijder: De Strijder van de schaduw, Landman Strijder en Samoerai Strijder.

Opleidend 5 jaar met Dr. Adam Vile, Sensei 5de Dan.

Ik sloot me aan bij S.O.M.A. (School van KrijgsKunsten), twee jaar geleden - neer wordend als en wanneer ik wegens het werk kan.

Ik vond zeer open die Eddy, de Sifu, ideaal over KrijgsKunsten om te zijn, goed geïnformeerd; hij maakt iedereen onthaal - geen kwestie wat uw vroegere ervaring of rang.

De getoonde technieken en het vechten de systemen, vond ik om van de zelfde gezond verstandmanier te zijn.

Terwijl nooit heeft geplaatst in een situatie waarin ik deze nieuwe technieken aan me zou kunnen moeten gebruiken, zijn er zonder twijfel in mijn mening, zullen zij ongelooflijk efficiënt zijn.

Ik heb andere scholen van krijgskunsten door de jaren bijgewoond, opleidend in een poging om mijn repertoire te bouwen, zo verbeterend door mijn te begrijpen.

Nochtans, heb ik de technieken gevonden die bij SOMA om één van het meest efficiënt worden getoond te zijn;

Het is ook een genoegen, als buitenstaander, dat in de club met open wapens, door alle studenten en andere zwarte riemen moet worden ingestemd met die aanwezig zijn, ook van andere stijlen - samenwerkend om meer over KrijgsArt. te leren.

Ik heb dit bepaalde „Sao van San“ gevonden en het vechten van „China“ technieken en stijlen in tegenstelling tot om het even welk heb ik voordien ervaren of gezien, vrij misschien wegens hun Chinese oorsprong.

Gareth

Februari 2000

[Achter]