… Achter

In Oxford bij Universiteit van Oxford Brookes, die hun 12de jaar, de School van KrijgsKunsten (SOMA) de is, heeft een deel van het Instituut van de Kunsten van Oxford Krijgs, als dit het juiste woord is, vele verschillende stijlen van KrijgsKunsten binnen de zelfde opleidingssessie onderwezen.

Hoe is dit mogelijk?

Zij heten studenten van andere krijgskunststijlen welkom om de kennis van hun „stijl“ op te leiden en door te geven die zij aan de andere studenten hebben bestudeerd.

De school heeft vele nieuwkomers die nooit krijgskunsten buiten lettend op David Carradine in het reeks Kung-Fu op televisie en/of de films van Bruce Lee bij de bioskoop hebben bestudeerd!

De school heeft „kunnen aanwerven“, (en zij groeien nog), Zwarte Riem 35 die saban sensei rangschikt, en de instructeurs die diverse stijlen, zoals Aki-Jitsu (5de Dan), Tae Kwon (5de Dan) behandelen, de Vrije Karate van de Stijl (3de Dan), Kendo (2de Dan), shinto-Rogge (2de Dan), Geep Lau (2de Dan), Judo (2de Dan), Karate Shotokan (2de Dan), Aikido (2de Dan), Ninja-Kungfu (1st Dan), Wado Ryu (2de Dan) en Ninjitsu (1st Dan); dit zijn enkel enkele „leraren“ op de School.

Vergetend niet de Sifu, die de School van KrijgsArt. oprichtte.

Hij heeft meer dan 35 jaar betrokken bij Chinese KrijgsKunsten, met verscheidene jaren in vasteland China, Shanghai, Tsing-Tao, ching-winnen-Tao, Hongkong doorgebracht, en het UK dat in de jaren '60 specifiek Mantis, Wing Chun, Witte Kraan en Draak leert.

Hij heeft professioneel in de ring gevochten, aangezien het nu wordt geroepen, „spruit vechtend“, en de Speciale Politie van de Tak onderwezen en verscheidene KrijgsKunstacademies in Londen geleid.

Hij werd benoemd door de Universiteit van Oxford Brookes in 1994 om hun Hogere KrijgsBus van Kunsten en Belangrijkste Instructeur (Sifu) te worden - Chinese erkenning die de Zwarte Sjerp, van de Sifu (leraar) is.

Het is ook zijn advies dat sommige krijgskunstenaars met een minder jaren van ervaring dan hij heeft gehad, roept zich „Meesters“. Het is nochtans, de mening dat van de Sifu deze „titel“ zou moeten zijn zelf verleend, maar geen gekomen uit de studenten als eerbetoon aan hun leraar.

De filosofie van de School is binnen gebaseerd op „Open Stijl - Open Mening“ de verantwoordelijkheid van de opleiding zijnd „Toepassing“ zoals dichtbij realistische situaties zoals mogelijk is; d.w.z., zou de onschuldige partij die of verdedigend een ongemotiveerde aanval kunnen gaan zitten, liggend, zich bevindt bij een bushalte, opstappend van een nachtclub, zittend bij een staaf, enz. wordt aangevallen.

De +++sifu zal met de „Chinese“ manier van aanval of defensie beginnen, dan zal hij één van de zwarte dienstdoend riemen, die meestal Volledig Europees Contact of de Kampioenen van het Land van Herkomst zijn, verzoeken om aan te tonen hoe zij, in hun stijl, zouden aanvallen en in zulk een situatie zouden verdedigen.

Dit milieu moet niet zien welke stijl een andere kan slaan, is het volledig het omgekeerde van zulk een verklaring; de fundamentele essentie die dat het studenten, geen kwestie is moet tonen op welk niveau, de varianten die in zulk een vluchtige milieu kunnen worden gebruikt.

Van dag één heeft de Sifu getracht de school in een specifieke stijl niet te veranderen, of het of anders Chinees is; het is een plaats over krijgskunsten te leren, vrij en openlijk, waar de vragen, en hopelijk de antwoorden, kunnen worden verkregen.

De opleiding, hoofdzakelijk, is volledig contact van dag één.

U zult ONDERWEZEN WORDEN geen KRIJGSKUNST van de PURIST aangezien een student in een specifieke stijl zou zijn.

De school heeft zwaar geïnvesteerdg, behandelend Matten, traditioneel en moderne Wapens -, strijkt Muk Chong die, Opvallende Stootkussens,/Hand enz., enz. schopt.

Wij leiden op Woensdag (8.30. aan 10.30 p.m.) en Vrijdag (6.30 tot 8.00 p.m.) op op Centrum van de Sporten van Oxford Brookes het Universitaire.

„Omgekeerd verschijn“, let of leid op met ons op!

Voor verdere informatie, gelieve onze website of e-mail te contacteren direct: sifu@sansao.org.