Toen de School van KrijgsKunsten (SOMA) „los“, terug in 1994 begon, verzorgde het de Faculteit van de Student, echter, aangezien de tijd op en door woord van mond ging, „Communautaire gebruikers“ wie de complexe sporten gebruikte, zag wat de School deed en meer niet - de studenten begonnen zich bij ons aan te sluiten. Tot dit punt werkte SOMA slechts tijdens de academische termijnen.

Door het begin van jaar 2000, waren de dingen veranderd, hebben wij nu een goede spleet van zowel Universitaire Studenten van de Universiteit van Oxford Brookes als andere Universiteiten plus „Communautaire Gebruikers“.

Dank aan de Directeur van Sporten, kunnen wij nu door de academische kalender en vakantieperiodes, met zeer goede klassenopkomst opleiden.

Wegens de filosofie van de School van KrijgsKunsten, die „Open Stijl - Open Mening“, zouden wij met de kans instemmen om andere KrijgsKunstacademies te bezoeken, om technieken te delen zijn - om NIET te zien wie d.w.z. best is, leert de uitdaging elkaar, eerder, van elkaar.

De school van KrijgsKunsten (SOMA), (een deel van het Instituut van de Kunsten van Oxford Krijgs) is, genaderd door aanbeveling van de Universiteit van Oxford Brookes, in September 1999, door de de „Voorzitter en Coördinator van Activiteiten van de Studentenvereniging bij de Universiteit van Oxford van Verder Onderwijs“.

Met de mening van het worden deel van hun geadviseerde extra curricular activiteiten om KrijgsKunsten en de Zelftechnieken van de Defensie, niet alleen aan de studenten maar aan iedereen op campus, van Veiligheid, aan leden van de Faculteit te onderwijzen.

Aan betrokken die allemaal binnen de „Unie“ en natuurlijk de studenten wie de opleidingssessies bijwonen; Wij danken u voor deze kans en steun, dat u de School van KrijgsKunsten hebt gegeven!

Van leden van Studenten enz., die aanwezig zijn geweest, en koppel aan de Sifu, van de Studentenvereniging terug, is de School van KrijgsKunsten (SOMA) een groot succes geweest.

Deze benchmark is scherper voor SOMA, aangezien wij de ENIGE KrijgsKunstacademie zijn, die „“ gevestigd en direct benoemde gezag dat samen met de Studentenvereniging werkt zal worden.

Wij zouden ook met het deelnemen aan om het even welke KrijgsDemonstratie van de Kunst instemmen om een gebeurtenis aan te vullen, waar 'verschillend iets onderaan goed zou gaan. d.w.z., spreken het vechten/de vormen met de „Instrumenten van de Tuin“, over ZelfDefensie, met participatie. In het kort, om het even wat die provianderen de doctrines en de filosofie van de „kunsten“ aan een nieuwkomer of een ervaren krijgskunstenaar kan.

Momenteel bij de Universiteit van Oxford Brookes, is de Sifu gevraagd om in het binnenlandse ontwerp van een doel gebouwde Kwoon/een Dojo aan huis SOMA en de andere krijgskunstacademies bij te wonen. Ook moet het nemen van dit in overweging dat het voor de concurrentie zal worden gebruikt, en daarom, matgebieden en lay-out evenals toeschouwersruimte worden overwogen evenals, kleedkamers, „heiligdommen“, banners, vlaggen enz., op scholen, wapens en opleidingsapparaten.

Edward Digét PhD.
Sifu en Stichter van de School van KrijgsKunsten, Oxford.