Witte Sjerp

Groene Sjerp

 

Witte Sjerp

Het eerste „gevraagde“ sorteren door om het even welke student van +++SOMA is voor de Witte Sjerp.

Er zijn twee delen aan dit het sorteren:-

Deel één die is:- werkelijk aan de gang zijnde - door hoffelijkheid, initiatief en het ernaar streven een aandachtige student te zijn en helpend anderen constant te tonen.

Ook over een benaderende tijdspanne van ongeveer 14 maanden die en wat leren uitoefenen wordt getoond zodat hij of zij, een klasse construeren verscheidene opleidingssessies voor alle niveaus van student en antwoordvragen „passen“ en voorbeelden aan de studenten geven of kan tonen.

Het tweede deel dat is:- om de het blokkeren van ***Gradee te testen technieken; de implementatie van een bepaalde reeks of defensie of het aanvallen toepassingen.

Even belangrijk, de toewijding die door extra vereist op te leiden wordt getoond en de capaciteit samengesteld te blijven onder extreme druk.

Dit deel van het sorteren vergt ongeveer 120 minuten waarin de volledige school (ongeveer 20 „hand plukten misdadigers“) de kans wordt geboden ***gradee volgens de syllabus „om aan te vallen“ die door de Hogere Student van ***Sihan wordt vereist –.

ALLE „aanvallen“ komen bij volmacht en in geen tijd doet de ***gradeeslijtage om het even welke beschermende kleding.

Het wordt gemaakt zeer goed vóór het sorteren en voorafgaand aan het duidelijk, dat dit sorteren zeer gevaarlijk is en een stempel of een schop missen kan betekenen uit kloppend of verwondend!

De gradaties zijn niet ***compulsary en belemmeren de vooruitgang van geen individueel als zij niet beslissen te sorteren.

Maar het helpt de vooruitgang van om het even welke student bekijken die in hun capaciteiten zeker is.

In de 10 jaar is +++SOMA bij de Universiteit van Oxford +++Brookes geweest, (de elfde begint in September 2004) 17 „+++Leergang heeft om voor dit „eerst het Sorteren“ verkozen te gaan.

Hiervan, hebben slechts 6 omhoog tot 23 Juni 2004 het bereikt!

Sommigen trokken en beslisten tegen het – zonder het verlies van eer of gezicht terug bij allen. Anderen werden geëlimineerde aangezien het sorteren vorderde.

Met anderen, of ***Gradee zelf hield het sorteren, of onze Meester tegen en de +++Sifu hield het tegen, aangezien hij zag zij niet konden gaan en het „“ voor hen om veel te gevaarlijk zou zijn dit te doen!

Andrew Griggs

***Shi-Dai (Jongere Broer)

Op 23 Juni, 2004, had +++SOMA het eerst sorteert meer dan 3 jaar. Na 20 maanden van opleiding, zag Andrew de studenten van +++SOMA, met inbegrip van Sean Moroney en +++Gareth +++Mundy in het eerste sorteren onder ogen in werking gesteld door Si -Si-han van +++SOMA, John Smith (die op hun beurt door onze Meester en +++Sifu! werd onderzocht).

Over de cursus van sorterende Andrew toonde de blokkerende vorm van +++SOMA aan en de onderbreking-vallende technieken, een poolvorm, zagen vier studenten in een duurzaamheidstest onder ogen, en weerstonden over een uur van volledig-machtsaanvallen van de school. De beelden van het sorteren kunnen hier worden gezien.

Terug naar de bovenkantGroene Sjerp

John Smith

Si -Si-han (Oudere Broer)

John is met +++SOMA meer dan 6 jaar geweest, en evenals met succes bereikend zijn witte sjerp na 15 maanden van opleiding, is John ook de hoogste gesorteerde student bij +++SOMA geworden. U kunt zijn +++testimonium hier lezen.

Terug naar de bovenkant