Vragen over de School

Vraag: Wie en wat is SOMA?

Antwoord: SOMA beklemtoont het onderwijzen van de daadwerkelijke toepassing slechts, van de „techniek“ in een bepaalde, realistische situatie.

Het is het persoonlijke standpunt door de Leraar, (Sifu), dat in een echte bestrijding in een wijnstaaf of in de straat, van de Vormen van een „straatvechter“/het breken van Kata/van het hout of van de baksteen u niet zal helpen!

Met SOMA daarom, zult u de praktische aspecten eerst, voor gebruik in de straat of in de Semi/Volledige Toernooien van het Contact leren.

Vraag: Andere KrijgsKunstacademies onderwijzen „Zelf defensie“ – wat SOMA zo verschillend maakt?

Antwoord: Die verklaring is correct. Maar het zou misschien slechts geconcentreerd worden op die bepaalde school 's dat syllabus en discipline sorteert.

Om andere „het vechten“ vaardigheden te leren, zou u in vele verschillende *Dojos of Kwoons moeten opleiden.

Ook, op elke school zou u, misschien, net, geen kwestie bij het begin beginnen wat uw ervaring in Art.

Zij zouden ook vereisen aansluitend bij prijzen, verzekeringsprijzen, die prijzen, verenigingsprijzen, enz., enz. sorteren. Het kon vele jaren vergen van het leren en duur zijn.

Bij SOMA zal U vele „alternatieve“ vormen van de vaardigheden van de Zelf defensie en van de Concurrentie binnen de zelfde school worden onderwezen.

Vraag: Verklaar?

Antwoord: In September 2004 begonnen wij met ons 11de jaar bij de Universiteit van Oxford Brookes, en in die tijd hebben wij meer dan 1.000 studenten gehad en 33 Dan Graded Zwarte Riemen van diverse scholen van gedachte aangetrokken en het onderwijs dat/are periodiek opleidend met ons – het meest is geweest is Brits, Europees of land van Kampioenen van het Contact van „oorsprongs“ Toernooien de Volledige/Semi!

Wij hebben ook vele Bruine Riemen, wat van vertrouwde stijlen, ook zeer „verschillende“ het vechten vormen zoals Slang, een recente toevoeging; De Geep en Eskrima van Lau.

Vraag: Hoe wordt de Student onderwezen?

Antwoord: Normaal, zal de Sifu, na een „opwarming“ het eerste uur op typisch, „vergen wat als?“ aanval. Hij zal de „Chinese Manier“ tonen om te verdedigen. Deze scenario's komen gewoonlijk uit de klasse.

Dan, door vroegere regeling, vraagt hij één van andere Dan Grades, „hoe uw stijl dit?“ verwezenlijkt De school zal dan deelnemen aan dit. De sifu ook wordt die Dan hootge „student“ – die hij heeft gewenst om eveneens te leren. Het is het advies van de Sifu is dat er geen volledige „perfecte stijl“ is.

Vraag: u langsligger?

Antwoord: Het eenvoudige antwoord is nr, wordt het sparring normaal geassoci rd met sport.

U zult onderwezen worden geen sport; het de Zelf defensie is van het „Volledige Contact“.

Stel me de vraag: „Als ik in een strijd krijg, gaat hij/zij me werkelijk kwetsen? Als niet, zal ik hem/haar om vragen te wachten, terwijl ik ga en het beschermende het sparring toestel krijg, dan zowel van ons kan het aanzetten, en wij kunnen „beweren“ om elkaar te raken?“

Natuurlijk niet, heeft die persoon één ding op hun mening, om uw blok van echte – te kloppen - tijd!

Op deze School, zult u tegenover een andere student van dag één zijn, volgens de „situatie die“ wordt getoond, moet u leren te blokkeren of aan te vallen, als u niet u zult zijn geraakte harde –, door uw partner.

Tot Groene Sjerp, wordt al uw opleiding slechts aangepast, aan de „Vechter van de Straat“, die meeloper is en geen Marquis van beperkingen Queensbury in het proberen om u aan een pulp te slaan heeft - u moet hem/haar tegenhouden.

Maar aangezien wij de zeer ervaren Britse en Europese Volledige en Semi Vechters hebben van het Contact u zult leren hoe te te schoppen en langsligger – in hun stijl!.

Sommige van hun foto's en ervaring is ook bevat binnen het Album van de Presentatie van SOMA onder „Testimonium“ op onze website; en zij groeien.

Vraag: Heeft SOMA een Filosofie?

Antwoord: Ja, is het gebaseerd op de „Open Mening - Open van de Stijl“.

Lerend „openlijk“ kan slechts de aanbieding kansen van voltooiing, waarom is anders u bij deze Universiteit (als een student), of een bezoeker, wat u wil om uw eigen gekozen stijl aan te vullen leren verbeteren? Wij kunnen u kunnen bijstaan.

Wij hebben vele „Nieuwkomers“ wie nooit met de „Kunsten“ buiten het letten op Bruce Lee films zijn geïmpliceerd!

Iedereen moet in één keer een „Nieuwkomer“ zijn, geen kwestie wat de discipline, maar vanuit ervaring, wij leert.

Terug naar de bovenkant

De Informatie van de club

Is er een minimumleeftijd?

Ja. Voor (Oxford Brookes) verzekeringsdoeleinden is de minimumleeftijd 16.

Hoeveel is de Toetredende Prijs?

Er zijn niets.

Hoeveel is de Prijs van de Vereniging?

Er zijn niets, wordt u automatisch een Lid van het Instituut van de Kunsten van Oxford Krijgs.

Hoeveel is de Sorterende Prijs?

Er zijn geen sorterende prijzen, bewijst aan de Sifu uw toewijding door hard op te leiden!

Hoeveel is de kostuums?

Mandarijn de Kostuums van het Kung-Fu van stijl £24 (5-10 dagenlevering)

Kan ik mijn eigen stijl van Gi/Hakima of eenvormig en als „gesorteerde“ slijtage mijn riem dragen?

Met trots – hebt u hard gewerkt om dat niveau te bereiken!

Wat draag ik als ik een „Nieuwkomer“ ben?

De bij voorkeur zwarte bodems van het spoorkostuum en een witte T-shirt

Wanneer leidt u op en hoeveel is elke zitting bij de Universiteit van Oxford Brookes?

WOENSDAG: 8.30PM AAN 10.30PM
VRIJDAG: 6.30PM AAN 8.00PM
GROTE SPORTHAL

Als een lid van de Sporten van Oxford Brookes: £2.00 per zitting

Als een bezoeker, (Niet-lid) £3.50 per zitting

Het centrum van Sporten kan op de Steeg van Cheney in Headington worden gevonden. Men adviseert dat de bestuurders hun auto's in het parkeerterrein parkeren van de Campus van de Heuvel van Oxford Brookes Universitaire Headington dat 3 minuten weg gang is.

Terug naar de bovenkant

Het sluiten Verklaring

Aangezien U de toekomst van onze School bent, het ons filosofie en beleid is om u gevoel zo welkom te maken aangezien wij, geen kwestie kunnen wat uw stijl, ervaren, of gebrek aan het!

Wij proberen, waar mogelijk, om één van de meer hogere studenten toe te wijzen die de Sifu geschikt voelt om u in uw aanvankelijke opleidingssessies bij te staan.

Hij doet dit om verscheidene redenen:

• U hebt iemand wie totaal aan u voor die zitting wordt toegewijd;

• U zult iemand hebben om kwesties te stellen van door de zitting;

• U hebt reeds een „vriend“ in de klasse;

• U zult meer bij gemak voelen;

• U zult iemand hebben om te verklaren wat de etiket van de School vereisten zijn;

• U zult in een milieu opleiden dat geen politiek heeft, waar, als u een ervaren Zwarte krijgskunstenaar van de Riem in een verschillende stijl bent, de SIFU, DOOR VROEGERE REGELING, naar UW TOESTEMMING zal STREVEN om de TECHNIEKEN AAN TE TONEN bent U GETOOND AAN de SCHOOL.

DEZE SCHOOL IS OPEN AAN IEDEREEN WAAR WIJ KRIJGSKUNSTEN – BESPREKEN OM EEN ANDERE STIJL NIET OPENLIJK EN VRIJ UIT TE DAGEN, MAAR VAN HET TE LEREN!

DE FILOSOFIE VAN DE SCHOOL IS ÉÉN VAN „OPEN MENING EN OPEN STIJL“

DE SIFU STEMT IN MET VRAGEN VAN DE KLASSE DOOR DE ZITTING ALS ZIJ OP DE HUIDIGE „TOEPASSING“ BETREKKING HEBBEN DIE WORDT BESPROKEN OF AANGETOOND.

NOTA AAN LEZER: Dr. Edward Digét (Sifu en Stichter van SOMA) is de geverifi rde en direct benoemde Hogere KrijgsInstructeur/de Bus van Kunsten voor en aan de Universiteit van Oxford Brookes sinds 1994.

Terug naar de bovenkant